Velkommen til en helg full av aktiviteter for deg og hunden!

Dogs4All er fem haller fylt til randen av morsomme opplevelser og aktiviteter! Her kan du blant annet få med deg oppvisninger i finaleringen, rasetorget, raseparaden og salgs- og utstyrsmesse med gode tilbud på alt av hundeartikler og friluftsprodukter og utstyr.

På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente.

 KJØP BILLETT 

Familieaktiviteter
I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte opp mot 10 000 firbeinte og over 300 hunderaser på Dogs4All. Dette er en messe for de som har hund, vurderer å kjøpe hund, eller bare har lyst på en morsom helgeutflukt med familien.

Kanskje du kan få ansiktsmaling av din favoritthund på messen?

Ta med hunden din og test den i forskjellige aktiviteter
Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter for hele familien. Spennende konkurranser og morsomme opplevelser, ansiktsmaling og andre barneaktiviteter for de minste, kurs og foredrag for deg og hunden din, aktiviteter du kan teste ut med hunden din, samt mye mye mer.

Agility og lydighet – prøv selv eller se profesjonelle konkurranser
Har du lyst til å teste hunden din i agility eller lydighet? Agility er en hinderløype som passer for alle type hunder i alle størrelser, og på Dogs4All kan du prøve en av verdens største hundesporter med hunden din i hall D.  Ønsker du i tillegg å se en profesjonell Agility-eller lydighetskonkurranse? Lørdag og søndag arrangeres det agility- og lydighetskonkurranser i hall B.

På Dogs4All kan du se på profesjonell Agility eller teste ut selv på en testbane i hall D.

Nordisk mesterskap i juniorhandling
I juniorhandling er det ungdom mellom 10 og 17 år som konkurrerer med egen eller lånt hund. Her er det personen som går med hunden som dømmes, ikke hunden! Dommeren dømmer etter hvor godt handleren viser frem hunden og samarbeidet mellom hund og handler. I Juniorhandling skal hundens velvære alltid være i fokus.

Test hundens hverdagskontroll
Nytt av året er test av hundens hverdagskontroll – en uoffisiell test hvor du kan teste din hund i hverdagskontroll og noen flere egenskaper. Her kommer det noen overraskende momenter og forstyrrelser. Basert på testen og hundens reaksjoner vil du få en evaluering med utgangspunkt i de ulike momentene.
Les også: Test hundens hverdagskontroll »

Hvor god kontroll har hunden din på hverdagsfristelser? Test det ut på messen!

Lagstafetten Flyball
Det er også mulig å prøve den populære sporten flyball, som er en hundestafett med lag.
Les også: Test ut Flyball med hunden din »

Test ut hunden din i flyball!

Ta med valpen på valpekurs 
Har du valp 4 mnd + kan du ta den med på et mini valpekurs på Dogs4All. Det vil være flere som tilbyr dette, blant annet Oslo Hundeskole.
Les også: Ta med valpen på et mini valpekurs »

Rasetorg og Raseparade
I tillegg til eksteriørutstillingene og agility- og lydighetskonkurransene, vil det som vanlig også være et stort rasetorg. Rasetorget er et perfekt sted for de som er på jakt etter hund og ønsker seg ekspertråd, og en unik mulighet for raseklubbene å komme i kontakt med potensielle nye medlemmer og valpekjøpere!

Har du planer om å skaffe deg hund? Få et helt unikt inntrykk av rasene du vurderer i raseparaden.

Raseparaden er alltid svært populær! Paraden arrangeres både lørdag og søndag, og går av stabelen i hall E. I raseparaden får klubbene vist frem sine raser, og bruksområdet til rasen. Dette er en god mulighet til å se og lære mer om de ulike hunderasene.

Les også: Møt de populære rasene på rasetorget »

NM i Sitt og Bli
Her kan alle delta med sin egen hund og se hvor langt den kan komme. Det blir fantastiske premier til vinneren, samt deltakerpremier til alle som deltar.

Les også: NM i Sitt & Bli »

Oppvisninger i finaleringen og showringen
Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i showringen, fra spektakulære hundeshow med agility og flyball til hunder i arbeid; søkshunder, redningshunder, førerhunder etc. Raseparade hvor hundeklubbene viser frem sin rase på en visuell og lærerik måte. Alle dager avsluttes med Norsk Kennel Klubs finaleoppvisning.

Aktuelle foredrag gjennom hele helgen
Det arrangeres forskjellige gratisforedrag om hund og hundehold, noe som kan gi deg tips og inspirasjon – enten det er førstehjelp, stell, oppdragelse, eller å kommunisere med hunden din.

Søk og demonstrasjon med Lawson Vallery
Kom og opplev Val og de utrolig energiske hundene hans og se hvordan de samarbeider på Showarenaen i Hall-E. Her vi du se et forrykende show og en demonstrasjon av søk, kommando og hvordan han mestrer å kontrollere flere hunder samtidig. Dette vil du ikke gå glipp av!

Opplev søk og demonstrasjon med Lawson Vallery og hans jakthunder.

Ta med hunden din på Dogs4All
Hunden må være over 4 mnd og revaksinert. Se våre enkle retningslinjer for å ta med hund på messen »

 KJØP BILLETT 

 PROGRAM

Share this: