Norsk Vinnerutstilling

På en hundeutstilling skal dommere vurdere hundene ut fra en rasestandard, som er en detaljert beskrivelse av rasens utseende og egenskaper. Dette krever kunnskap, utdanning og erfaring. Selv for de som aldri har vært på en hundeutstilling før er det spennende å se disse entusiastiske fagfolkene i arbeid.

Best in Show – den vakreste hunden
Det kåres en vinner av hver rase, og det spesielle på Dogs4All er at alle de mer enn 200 rasevinnerne kåres som norgesvinnere i tillegg. Rasene er delt i ti grupper, og rasevinnere konkurrerer dermed videre seg imellom i en gruppefinale. Gruppevinnerne går så videre til Best in show-finalen søndag.

Hvis du vil se fantastiske hunder og få bedre forståelse for hundeutstillinger, anbefaler vi absolutt at du tilbringer litt tid rundt utstillingsringene og får med deg Best in show-finalen. I forkant kan du gjerne ta en titt på brosjyren til NKK «Ny i ringen» – denne finner du på NKK nettsider.

Besøk nettsiden til Norsk Kennel Klub »

Bamsestatuetten
På alle NKKs elleve årlige internasjonale utstillinger deles det ut poeng til konkurrerende hunder, og den hunden som sanker flest poeng gjennom året, stikker av med tittelen «Årets mestvinnende hund». Dette er altså hunden som kan sies å være den vakreste av alle! Vinneren kåres under Dogs4All og får utdelt den tradisjonsrike Bamsestatuetten.

Få med deg hvem som blir årets utstillingshund under Dogs4All !

Share this: