Møt de mest populære rasene på Dogs4all

På Rasetorget kan du bli kjent med de forskjellige hunderasene og snakke med Norges beste oppdrettere.

Hva passer for din familie?
Menneskets beste venn kommer i alle varianter og kan være både brun, hvit, høy, lav, spretten, behagelig og mye mye mer. Lurer du på hva som passer best for deg og din familie? Det er på Dogs4All du treffer ekspertene som gir deg veiledning om de beste og tryggeste stedene å kjøpe hund!

Planlegger du å kjøpe hund? »

Under hele Dogs4All vil det være et eget rasetorg i hall D
Rasetorget er et perfekt sted for deg som er på jakt etter hund. Dersom du ikke er sikker på hvilken rase som passer for deg, kan du få rådgivning om raser som passer din livssituasjon og ditt ønske for hundehold på Norsk Kennel Klubs egen stand på området. Deretter kan du gå og hilse på de aktuelle rasene på rasetorget og bli bedre kjent med dem. På denne måten kan du virkelig ta et informert valg om hvilken hund som blir ditt nye familiemedlem.

Møt raseklubbenes representanter
Også for deg som allerede har valgt deg ut aktuelle raser, er det mye informasjon å hente på rasetorget – her møter du raseklubbenes representanter, som kan fortelle deg mer om rasene sine, og kanskje hjelpe deg å finne en eller flere oppdrettere du kan kontakte for å finne din hund.

Se hvilke hunderaser som er utstilt på rasetorget »

Raseparaden
Mange av klubbene på rasetorget deltar også i raseparaden som går av stabelen lørdag og søndag i E-hallen. Her kan du få se flotte representanter for mange titalls raser, og få informasjon om deres bakgrunn, bruksområder og egenskaper. Her viser klubbene seg flott frem visuelt med både historikk, bruksområder og all den informasjon du trenger. Hver dag vil publikum få ytterligere informasjon om de forskjellige rasene via arrangementets konferansier.

Den store raseparaden »

Vi er mange både to- og firbente som håper å se deg på rasetorget under Dogs4All – du er hjertelig velkommen!

program 

 KJØP BILLETT 

Share this: