HUNDEFEST FOR ALLE

Dogs4All er Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund. Her finner du alt det siste innen hundeutstyr, du kan teste ut hunden din i mange aktiviteter, lytte til lærerike foredrag og ikke minst, ta med familien på fantastiske hundeshow!

 KJØP BILLETT 

Kjøpe hund? – Besøk rasetorget
På Dogs4All samler vi 300 forskjellige hunderaser under ett og samme tak. Er du på utkikk etter ny hund eller er førstegangskjøper, er det på rasetorget du treffer de mest populære rasene og oppdretterne. De beste hundeskolene deltar og gir innføring i kurs. Veterinærer er tilstede og kan gi gode råd.

Les også: Møt de mest populære rasene på rasetorget »

En god butikk for din beste venn
I salgsområdet (Hall E) finner du over 80 utstillere med alt du trenger og kan ønske deg til din beste venn. Få gode tilbud på fôr, helsetjenester, forsikring, utstyr og ellers alt annet av produkter til hunden.

Aktiviteter og foredrag
I Showringen (Hall E) kan du oppleve en rekke forskjellige oppvisninger. Hit kommer også flere hunder i arbeid; redningshunder, servicehunder og jakthunder. Den flotte raseparaden arrangeres lørdag og søndag, og representerer forskjellige norske hundeklubber som viser frem sin rase på en visuell og lærerik måte.

Sammen med Oslo Hundeskole arrangeres mange forskjellige aktiviteter i Hall D. Her kan hunden din f.eks. prøve seg på agilitiy, lydighet og flyball. For deg med en ny valp i huset, kan du ta den med på kurs her. Du kan også melde på hunden din i NM i “sitt og bli” eller den nye konkurransen “Hverdagskontroll”.

Les også: Test ut aktiviteter med hunden din »

Gratis foredrag, tips og informasjon
Det arrangeres forskjellige gratis foredrag om hund og hundehold, noe som kan gi deg tips og inspirasjon – enten det er førstehjelp, stell, oppdragelse, eller å kommunisere med hunden din.

Norsk og Nordisk vinnerutstilling
I år arrangerer Norsk Kennel Klub (NKK) både Norsk og Nordisk vinnerutstilling på Dogs4All. Her skal hunder bedømmes og konkurrere om helgens gjeveste tittel “Best in Show”. I tillegg arrangeres Nordisk mesterskap i juniorhandling, CRUFTS-kvalifisering, konkurranser i agility og lydighet samt valpeutstilling 6-9 mnd.

For Norsk Kennel Klub sitt program, dommerlister og eksteriørringer KLIKK HER

Vi gleder oss til å åpne dørene for deg 15. – 17. november på Norges Varemesse i Lillestrøm.

PS. Husk å ta med hunden – den kommer inn gratis.

 KJØP BILLETT

Share this: