HUNDEFEST MED 10-ÅRS JUBILEUM!

Dogs4All er Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund. I år feirer vi stort med en skikkelig 10 års jubileumsfest!

Alt til hunden
På Dogs4All finner du alt det siste innen hundeutstyr, du kan teste ut hunden din i mange aktiviteter, lytte til lærerike foredrag og ikke minst, ta med familien på fantastiske hundeshow!

 KJØP BILLETT 

Kjøpe hund? – Besøk rasetorget
På Dogs4All samler vi 300 forskjellige hunderaser under ett og samme tak. Er du på utkikk etter ny hund eller er førstegangskjøper, er det på rasetorget du treffer de mest populære rasene og oppdretterne. De beste hundeskolene deltar og gir innføring i kurs. Veterinærer er tilstede og kan gi gode råd.

Les også: Møt de mest populære rasene på rasetorget»

En god butikk for din beste venn
I salgsområdet (Hall E) finner du de største og mest populære leverandørene innen hundefôr, -utstyr og tjenester. Over 100 utstillere er tilstede med alt du trenger og kan ønske deg til din beste venn. Få gode tilbud på fôr, helsetjenester, forsikring, utstyr og ellers alt annet av produkter til hunden.

Aktiviteter og foredrag
I Showringen (Hall E) kan du oppleve en rekke forskjellige oppvisninger. Hit kommer også flere hunder i arbeid, blant annet service-, førerhunder, og forsvarets tjenestehunder.

Den flotte raseparaden arrangeres lørdag og søndag, og representerer NKK’s godkjente hundeklubber som viser frem sin rase på en visuell og lærerik måte. I år med enda flottere kostymer!

Sammen med Oslo Hundeskole arrangeres mange forskjellige aktiviteter i Hall D. Her kan hunden din f.eks. prøve seg på agilitiy, lydighet og flyball. For deg med en ny valp i huset, kan du ta den med på valpekurs med både en teori- og praksisdel. Du kan også melde på hunden din i NM i “sitt og bli” eller teste den i den morsomme konkurransen “Hverdagskontroll”.

Les også: Test ut aktiviteter med hunden din»

Gratis foredrag, tips og informasjon
Det arrangeres gratis foredrag om hund og hundehold slik at du kan få nyttige tips, råd og inspirasjon. Vi har valgt ut de mest populære foredragene;

  • “Hundens atferd” med Lundqvist hundeskole
  • “Valpeteori og praksis” med Oslo Hundeskole
  • “Den intelligente hunden” (nytt i år!) med Dyreatferdssenteret

Norsk vinner 2019
I år arrangerer Norsk Kennel Klub “Norsk Vinner 2019”, nordisk eksteriørutstilling på fredag 15. november på Dogs4All. Her skal hunder bedømmes og konkurrere om helgens gjeveste tittel “Best in Show”. I tillegg arrangeres det internasjonal eksteriørutstilling med Crufts kvalifisering, NM i juniorhandling, valpeklasse 6 – 9 måneder, samt agility- og lydighetskonkurranser på lørdag & søndag 16. – 17. november.

Se også: Norsk Kennel Klub sitt program, dommerlister og eksteriørringer»

Vi gleder oss til å åpne dørene for deg 15. – 17. november på Norges Varemesse i Lillestrøm.

PS. Husk å ta med hunden – den kommer inn gratis.

 KJØP BILLETT

Share this: