Familieaktiviteter og gøy for barna på Dogs4All

På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente! Delta i morsomme aktiviteter og oppvisninger for deg og hunden din i Showringen, opplev Norges største rasetorg og raseparade samt salgsmesse med massevis av gode tilbud på alt av hundeartikler, friluftsprodukter og utstyr.

Familieaktiviteter
I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte opp mot 10 000 firbeinte og over 300 hunderaser på Dogs4All. Dette er Norges største hundemesse for alle som har hund, vurderer å kjøpe hund, eller bare har lyst på en morsom helgeutflukt med familien.

Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter for hele familien. Spennende konkurranser og morsomme opplevelser, ansiktsmaling og andre familieaktiviteter, kurs og foredrag for deg og hunden din, aktiviteter du kan teste ut med hunden din, samt mye mye mer.

Norges største Rasetorg
Samlet på et eget område vil NKKs godkjente medlemsklubber gi verdifull informasjon fra oppdrettere og hundeklubber. Her skal publikum få den beste informasjonen og kunnskapen om de forskjellige hunderasene, se dem, ta og føle på.

Møt de mest populære hunderasene på Rasetorget »

Oppvisninger i showringen i hall E
Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i Showringen. Hit kommer også flere hunder i arbeid; servicehunder, militære tjenestehunder, førerhunder og jakthunder. Den flotte raseparaden representerer forskjellige norske hundeklubbene som viser frem sin rase på en visuell og lærerik måte.

Gode tilbud på fôr og utstyr
På Dogs4All finner du mange utstillere med det nyeste innen hundeutstyr, fôr og veterinærtjenester. Her finnes også friluftsprodukter. Du får massevis av gode tilbud som kun vil bli tilbudt denne ene helgen i november.

Gratis foredrag, tips og informasjon
Det arrangeres forskjellige gratis foredrag om hund og hundehold, noe som kan gi deg tips og inspirasjon – samtidig vil du få profesjonell veiledning innen førstehjelp, stell, oppdragelse, og å kommunisere med hunden din.

Skal du ha med hunden din? Vi har egen hundecafè!
I hall E har vi en helt egen hundecafe for hund og eier hvor både du og hunden kan slappe av og ta en pause. Cafèen holder åpent fra 10.00 – 17.00 i hele messeperioden.

Ekstra gode premier i konkurransen i år
Siden vi feirer 10 år i år har vi også ekstra mange flotte premier til deltakere i konkurransen ved vår stand i glassgaten. Bli med og kanskje du er den heldige vinner av f.eks ett års forbruk på fôr, hundebur eller en GPS, for å nevne noen.

Lurer du på noe underveis? Dogs4All har en egen stand rett innenfor i E-hallen. Kom innom for en kopp kaffe og en prat!

Velkommen til Dogs4All 15. – 17. november!

 KJØP BILLETT

 PROGRAM 

Share this: