Dogs 4 All avlyses i november 2020

Regjeringen valgte i juni å endre Covid-19 forskriften til også å omhandle varemesser

Grunnet Corona-pandemien og endringen i COVID-19 forskriften har vi i samråd med Norsk Kennel Klub besluttet at det ikke lar seg gjøre å arrangere årets Dogs4All. Det er pr. i dag ikke tillatt å arrangere samlinger for mere enn 200 personer av gangen, noe som gjøre det umulig for oss å gjennomføre Dogs4All denne høsten.

– Vi vet at mange hundeeiere, utstillere og besøkende er fryktelig skuffet nå. Vi deler deres frustrasjon og hadde lagt til grunn at Dogs4All kunne gjennomføres i november som planlagt frem til regjeringen endret spillereglene, sier Liv Kindem, kommersiell direktør i Norges Varemesse. 

Det betyr at Dogs4All er å regne som et arrangement. Dette medfører en begrensing i forhold til antall besøkende på 200 mennesker. I den anledning er det ikke praktisk mulig for oss å gjennomføre et omfattende arrangement som Dogs4All med 15 000 hunder og 25 000 besøkende. 

Vi er svært lei oss for at vi ikke kan åpne dørene våre for glade hunder, hundeeiere, klubber, utstillere og besøkende disse novemberdagene, men denne situasjonen rår vi ikke over og må forholde oss til forskriften regjeringen har nedfelt. 

I tiden fremover vil vi se etter andre muligheter og eventuelt kontakte hver og en utstiller som var påmeldt Dogs4All for en dialog om alternativ løsning. 

Har du booket en stand for 2020?
Påmeldte utstillere blir selvfølgelig ikke fakturert for 2020, de som eventuelt har innbetalt standleie vil få dette refundert.

Har du kjøpt billett?
Vi vil tilbakebetale billetter så fort som mulig. Pengene blir innbetalt til bankkortet du benyttet da du kjøpte billettene. Ved spørsmål om billetter kan du kontakte oss på support@venyou.no

Til vi ses igjen
Ta vare på deg selv og dine kjære, vask hendene og kos deg i friluft med din firebente venn.

Share this: